top of page

Aan- en verkoopbegeleiding

Aankoop

Je bent zover... Je gaat op zoek naar een nieuwe danspartner, oftewel een nieuw paard! Een leuke gebeurtenis, maar ook vaak een hele lastige. Je begint op internet met zoeken. De wereld van de paardenverkoop gaat voor je open en het ene paard lijkt nog leuker dan het andere. Je probeert een aantal paarden uit en vraagt wat mensen om je heen wat zij ervan vinden. Vervolgens laat je jouw droompaard keuren en daar begint de eerste hobbel... Op nagenoeg ieder paard is wel iets aan te merken door de ogen van de dierenarts. Maar wat is nou eigenlijk belangrijk voor jouw doel? Wat is te overzien en wat vormt wel of niet een probleem voor jullie toekomst samen?
Na de keuring komt het paard bij jou thuis. Daar waar jij na 1 of meerdere testritten dacht het paard al goed te kennen, valt dat in werkelijkheid vaak tegen. Een nieuwe omgeving, nieuwe mensen waarvan het dier afhankelijk is geworden, veel nieuwe indrukken. Het paard wat je geprobeerd hebt is dan niet altijd meer hetzelfde. Het kost dan ook simpelweg wat tijd om samen een mooi passend geheel te vormen.
Bij al deze stappen, van aankoop tot het daadwerkelijk vormen van een combinatie, helpen wij je graag!

Na vele jaren kennis en ervaring in het aan- en verkopen van paarden kunnen wij je helpen op een zo'n transparant mogelijke manier, de juiste match te vinden.
Door goed een paard te lezen en begrijpen, weten wij exact wat past en zien wij snel succesvolle combinaties ontstaan.
Na de aankoop kunnen wij jullie nog een afgesproken tijd dagelijks helpen bij de training zodat je er niet alleen voor staat.
 

Verkoop

Wil je zeker weten dat jij jouw paard aan de juiste persoon verkoopt, dient jouw paard eerst nog verder doorgereden te worden alvorens hij verkocht kan worden, of vind je het zelf lastig om de verkoop aan te gaan?
Wij kunnen het paard voor je in training nemen of begeleiding bieden bij de verkoop. 

We stemmen altijd de samenwerking in goed overleg met elkaar af, dus informeer gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

**Neem contact op voor meer info en commissieprijzen**
 

bottom of page