top of page

Het team

Robin van Lierop & Anniek Winters vormen samen Unity Dressage. Als waardevolle aanvulling werkt Unity Dressage nauw samen met Unity Coaching van Seth Boschman. Het woord 'eenheid', wat de vertaling van Unity is, past ons dan ook precies en geeft goed weer waar we voor staan. Want naast dat een eenheid binnen ons bedrijf voorop staat, vinden we het net zo belangrijk dat paard en ruiter een eenheid vormen.

Ivon Nooijen Fotografie-8904.jpg

Robin van Lierop

Met hoge scores in de ring wist Robin van Lierop de top te behalen.
Daarnaast is Robin een ster in het africhten van jonge paarden, met en zonder rijtechnische problemen. 
Zijn kennis over paarden is onuitputtelijk en hij is tevens naast het rijden en lesgeven de ideale hulp bij het aan- en verkopen van paarden of als adviseur voor de fokkerij.

Ivon Nooijen Fotografie-8894.jpg

Anniek Winters

Haar liefde voor de paardensport én het ondernemen, vormen de beste combinatie voor de rol van Anniek binnen Unity Dressage.

Met haar paard Adriaan reed Anniek onder leiding van Seth Boschman binnen een jaar van de Z1 naar de lichte tour. En start ze ook haar volgende paard binnenkort in deze klasse.

Ivon Nooijen Fotografie-8841.jpg

Seth Boschman

Op jonge leeftijd reed Seth al 2 EK's met zijn pony's en heeft daarna veel verschillende paarden opgeleid t/m de Grand Prix. Vandaag de dag is hij dan ook niet meer weg te denken uit de hogere dressuursport.

Als internationaal Grand-Prix ruiter én met een coach 5 diploma op zak, is hij de ideale leermeester voor de ambitieuze sportruiter.

bottom of page